Målare Norrtälje

Söderströms Måleri AB – Dina målare i Norrtälje

Söderströms Måleri AB

Med över 10 år inom branschen och en stor skara av nöjda kunder är vi ett tryggt val av målare för dig i Norrtälje. Vi på Söderströms Måleri gör allt inom branschen, alltid med känsla och kvalitet. Vår utgångspunkt är Norrtälje men självklart tar vi oss an uppdrag i närliggande orter också. Som målare har vi en stor yrkesstolthet och en strävan efter att presentera perfekta resultat. Vi tycker helt enkelt om det vi gör och vill dela med oss av vår kunskap!

Om oss

Söderströms Måleri drivs av Anders Söderström och sedan företagets start 2011 har målsättningen varit tydlig. Vi vill med kvalitet, trygghet och service överträffa alla våra kunders förväntningar. Söderströms Måleri består idag av målare som innehar omfattande kompetens inom branschens arbetsområden och som alltid arbetar mot målet att leverera kvalitativa resultat för att göra kunderna nöjda.

Våra målare utför arbeten i Norrtälje Kommun – Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Små & stora uppdrag

Vårt företag utför måleriarbeten åt såväl företag som privatpersoner i Norrtälje. Oavsett uppdragets omfattning är det alltid vår vision att leverera ett förstklassig resultat som håller i längden.

Alltid nöjda kunder

Vi tror att en tydlig kommunikation, ett ordentligt utfört arbete och en personlig service är vägen för en nöjd kund. När du väljer oss som målare kommer vi göra allt för att tillgodose dina önskemål och krav.

Målare Norrtälje

Våra tjänster

Vi är målare som har vad som krävs för att kunna utföra alla sorters måleriarbeten och tapetseringar. När du i Norrtälje vänder dig till oss kan du känna dig säker på att du får en målare som garanterar en arbetsprocess präglad av kvalitet, vi arbetar med stor noggrannhet och använder endast produkter från ledande leverantörer på marknaden.

Utvändiga arbeten

Dagligen får utsidan av våra hus utstå påfrestningar från naturen, påfrestningar som sliter och påverkar husets utseende. Att måla utvändigt kräver därför rejält fokus på hållbarhet och en av nycklarna för att uppnå det är rätt val av produkter, vilket våra målare alltid använder.

Invändiga arbeten

Vi kan erbjuda all sorts invändig målning och även tapetsering till dig i närheten av Norrtälje. Vill du sätta färg på tillvaron, så finns vi här för att hjälpa dig.  Vi arbetar med känsla för detaljer och med en noggrannhet som möjliggör det att kunna visa upp en perfekt slutprodukt. Behöver du rådgivning färgval finns våra duktiga målare naturligtvis här för att bidra med sin expertis.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att kontakta oss! Självklart erbjuder vi alltid en kostnadsfri offert!

Söderströms Måleri AB

ESPLANADEN 7, 761 44 Norrtälje

073-536 32 59

soderstroms.maleri@outlook.com

Målare Norrtälje

Välkommen till Söderströms Måleri AB, ett företag i Norrtälje bestående av erfarna och skickliga målare. Här arbetar vi med känsla för kunden och naturligtvis alltid med kvalitet. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert, vi arbetar i Norrtälje med omnejd!

Målare Norrtälje